Professionele Facebookpagina video 4 uit 5

Door Linda Pitoy op 15 oktober 2018
Hier een titel Welkom bij mijn eerste mini workshop: Professionele Facebookpagina.Te vaak zie ik ondernemers voorbij komen op mijn tijdlijn met afbeeldingen waarvan ik denk: Zonde...daar had je veel meer uit kunnen halen. Maar als je weinig tijd hebt, social media geen prioriteit is voor je is (want je moet omzet scoren) en je al […]
lees verder...

Hier een titel

Welkom bij mijn eerste mini workshop: Professionele Facebookpagina.
Te vaak zie ik ondernemers voorbij komen op mijn tijdlijn met afbeeldingen waarvan ik denk: Zonde...daar had je veel meer uit kunnen halen. Maar als je weinig tijd hebt, social media geen prioriteit is voor je is (want je moet omzet scoren) en je al helemaal geen budget hebt, ben je al blij dat je ├╝berhaupt een post hebt geplaatst toch?

Hier een nog titel

Deze workshop gaat jouw Facebookpagina professionaliseren. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om de mooiste Facebookberichten te maken  in slechts enkele klikken en als klap op de vuurpijl krijg je toegang tot een tool met maar liefst 300.000 gratis professionele afbeeldingen en is de tool zelf ook nog eens helemaal GRATIS ook!!! Dus....waar wacht je nog op?! Hit that play-button hierboven en vertel me  na afloop wat je van de workshop vond.[/vc_column_text][vc_column_text]Om het makkelijker te maken voor jullie heb ik de workshop opgeknipt in 5 video's. Zo is het eenvoudiger om je voortgang te meten en kun je de workshop ook over een langere tijd afmaken.  Op deze pagina vind je de 4e video uit de reeks van 5. Deze links heb je nodig tijdens de workshop:

https://www.canva.com

&

https://www.canva.com/learn/tutorials/beginners-challenge/

Doorklikken naar de andere video's uit de reeks:

Professionele Facebookpagina | Video 1

Professionele Facebookpagina | Video 2

Professionele Facebookpagina | Video 3

Professionele Facebookpagina | Video 4

Professionele Facebookpagina | Video 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Mijn wettelijke verplichtingen
Linda Pitoy 
Online Marketing
Hof van Galileo 4
3832 HE Leusden
usercartcrossmenu