fbpx

Chat GPT expert

Op zoek naar een Chat GPT expert die:
Bedrijfstrainingen kan verzorgen
Kan spreken op jouw evenement
Een bijdrage levert aan jouw podcast?
Cursus seo schrijven met Chat GPT

Chat GPT marketing expert

In februari 2023 lanceerde ik de eerste seo cursus die werkt met Chat GPT. In de weken die volgde heb ik die training uitgebouwd tot een ondernemerscursus, waar inmiddels honderden zzp'ers en mkb'ers wekelijks mee aan de slag gaan.

De ondernemerscursus is er op gericht om ondernemers te helpen om hun marketingactiviteiten sneller en beter neer te zetten.

Veel ondernemers blijken marketing niet leuk te vinden en meer te zien als een verplicht nummertje. Door de inzet van Chat GPT kun je de tijd die je besteedt aan marketing aanzienlijk verkorten. 

Mijn 14 jaar expertise op het gebied van online marketing maakt dat ik  ondernemers niet alleen een stoomcursus Chat GPT geef, maar ook een quick start handleiding op het gebied van seo, social media en e-mailmarketing. 

Ik krijg elke dag mailtjes van ondernemers die mij bedanken dat ik mijn Chat GPT expertise heb omgezet in concrete cursussen. 

Iedereen kan iets plaatsen op social media, maar hoe zorg je ervoor dat je content ook bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen? Daar exact ligt mijn expertise op het gebied van Chat GPT en marketing.

Neem contact op

Dit kan ik als Chat GPT expert voor je doen


woman holding white iPad
Je Chat GPT kennis upgraden
Je marketing skills upgraden
In company trainingen/bedrijfstrainingen verzorgen
In minder tijd je marketingdoelstellingen bereiken
Als gastspreker langskomen op je evenement
Neem contact op

Heb je een Chat GPT expert nodig?

Heel eerlijk: Een Chat GPT expert is niet nodig. Je kunt de kennis ook zelf opdoen. Uiteindelijk valt alles te Googelen en te Youtuben. De vraag is alleen: heb jij de tijd daarvoor? Of word je er heel blij van dat iemand anders voor jou dat wiel al heeft uitgevonden en je gelijk de short cuts aanreikt? Mijn Chat GPT expertise ligt hem vooral in de volgende marketingdisciplines:
Expertise 1: 
Seo 
Expertise 2:
Social media
Expertise 3: 
E-mailmarketing
Expertise 4: 
Copywriting technieken
Expertise 5:
Podcast marketing
Neem contact op

Dit zeggen ondernemers over de cursussen waarin mijn Chat GPT expertise is verwerkt:

Linda legt al haar kennis op een rustige manier en in detail uit met je. ook na een online workshop geeft ze fijne feedback en ontvang je per mail nog uitleg over een vraag waar we die dag mee zoekende waren. Een fijn persoon waardoor je meer inzichten krijgt in je marketing en zelfs ik het leuk ga vinden. Bedankt Linda.

Vera Oomen

VO

Erg informatieve workshop van Linda, in enkele uren veel meer bijgeleerd dan door wekenlang te spitten op internet. Biedt ook goede nazorg ná de workshop. Topper!

Bert Hendriks

BH

Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten gevolgd'. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te volgen en direct toepasbaar. Ne de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!

Gosse kloosterman

GK

Deze merken kozen mij voor mijn marketing expertise:

checkmark-circle