fbpx

3 minuten checklist gratis online videotraining

Door Linda Pitoy op 9 april 2021
Bekijk de gratis videotraining hieronder zodat je de achtergrond kent van de 11 meest gemaakte missers als het gaat om jouw verschijning in Google en zodat je ook begrijpt waarom dit essentiële actiepunten zijn. Het zijn de eerste punten op weg naar meer bezoekers vanuit Google: In 8,5 minuut leer je waar ik ruim 12 jaar over heb gedaan. […]
lees verder...

Bekijk de gratis videotraining hieronder zodat je de achtergrond kent van de 11 meest gemaakte missers als het gaat om jouw verschijning in Google en zodat je ook begrijpt waarom dit essentiële actiepunten zijn. Het zijn de eerste punten op weg naar meer bezoekers vanuit Google:

In 8,5 minuut leer je waar ik ruim 12 jaar over heb gedaan. Ik werk(te) voor merken als ICI PARIS XL en GAMMA. Deze bedrijven hebben enorme budgetten en huren specialisten als mij in om hun vindbaarheid te vergroten. De actiepunten hierin zijn toepasbaar voor elk bedrijf.  Laat je niet ontmoedigen door grotere bedrijven in jouw branche. Ook jij kunt deze tips toepassen én jij hebt als voordeel dat je sneller kunt schakelen en niet bouwt op "oud materiaal". Dat is een huge opportunity als ik het vergelijk met grote merken. Met de 11 punten checklist kun je echt stappen maken. Veel succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Mijn wettelijke verplichtingen
Linda Pitoy 
Online Marketing
Hof van Galileo 4
3832 HE Leusden
usercartcrossmenu