fbpx

AI marketing: dit zijn mijn favoriete tools

Door Linda Pitoy op 6 november 2023
Content maken is my middle name maar ik ben ook ondernemer en moeder dus ik ga graag zorgvuldig om met mijn tijd. Sinds de doorbraak van AI in de marketingscene ben ik in staat om veel meer content te produceren in veel minder tijd, heb ik afscheid kunnen nemen van mijn virtueel assistent (hallo flinke […]
lees verder...
Chat GPT en social media

Content maken is my middle name maar ik ben ook ondernemer en moeder dus ik ga graag zorgvuldig om met mijn tijd. Sinds de doorbraak van AI in de marketingscene ben ik in staat om veel meer content te produceren in veel minder tijd, heb ik afscheid kunnen nemen van mijn virtueel assistent (hallo flinke kostenbesparing en ben ik nog steeds volop aan het experimenteren met wat er allemaal mogelijk is. In dit blog vind je mijn 4 favoriete ai marketing tools.

Een van de meest gebruikte is ChatGPT. Deze AI-aangedreven tekstgenerator fungeert als een co-schrijver en heeft mijn vermogen om snel en effectief content te produceren drastisch verbeterd. Met ChatGPT kan ik niet alleen ideeën genereren, maar het helpt me ook bij het schrijven van hoogwaardige content en het overwinnen van creatieve blokkades. Dit heeft mijn AI marketinginspanningen een boost gegeven door het genereren van relevante en boeiende content voor mijn publiek.

Naast ChatGPT heb ik andere AI-marketing tools ontdekt die mijn workflow verder optimaliseren en versterken. Een voorbeeld hiervan is Dante Ai. Deze slimme chatbot is geïmplementeerd op mijn website en fungeert als een efficiënte klantenservice-assistent, waardoor veelgestelde vragen automatisch worden beantwoord en mijn klanten een naadloze ervaring krijgen. Ook is het in staat om bezoekers om te zetten in leads en dat 24/7,

Een andere waardevolle tool is Hey Gen, waarmee ik een digitale versie van mezelf heb gecreëerd. Door een eenvoudig script te leveren, heb ik mijn digitale tweelingzus, Linda-i, kunnen maken. Deze digitale avatar zal een integraal onderdeel zijn van mijn brandingstrategie, waardoor ik mijn merk op een unieke en innovatieve manier kan presenteren aan mijn doelgroep.

Tot slot hebben tools zoals Opus Clips mijn videobewerkingsproces vereenvoudigd. Met deze tool kan ik lange video's automatisch bewerken tot korte clips die perfect geschikt zijn voor platforms zoals Reels en TikTok, waardoor ik mijn visuele contentstrategie kan verbeteren en mijn bereik kan vergroten.

Met deze geavanceerde AI-tools aan mijn zijde, ben ik in staat om mijn contentcreatieproces te versnellen, de kwaliteit van mijn content te verbeteren en mijn AI marketingstrategieën naar nieuwe hoogten te tillen. Als moderne ondernemer ben ik ervan overtuigd dat het omarmen van AI-technologieën essentieel is om relevant te blijven en te gedijen in een steeds veranderend digitaal landschap. Met AI marketing als een van mijn belangrijkste strategieën, ben ik goed gepositioneerd om mijn doelgroep effectief te bereiken, te betrekken en te converteren in loyale klanten.

Ontdek wat Chat GPT allemaal voor je kan doen in 15 minuten

Bekijk mijn gratis masterclass van 20 minuten en ontdek wat je allemaal kan met Chat GPT op het gebied van marketing. Wat dacht je van: je seo boosten, een contentkalender maken en 3 nieuwsbrieven in plaats van 1 schrijven?

Online Cursus Seo teksten schrijven met Chat GPT

Gerelateerde Posts

Mijn wettelijke verplichtingen
Linda Pitoy 
Online Marketing
Hof van Galileo 4
3832 HE Leusden
usercartcrossmenu