fbpx

Klanten via seo 

Werk 4 maanden met mij aan jouw seo zodat:
klanten naar jou toe komen i.p.v. dat jij actief aan sales moet doen
jij een methode hebt om je bedrijf continu op te schalen 
ondernemen leuker wordt omdat je niet steeds met marketing bezig hoeft te zijn
Kan chat gpt afbeeldingen maken

Hallo topsporter!

Jij levert elke dag topsport: jij probeert een gezinsleven te combineren met de groei van je eigen bedrijf.

Halloooo, eeuwige-moeder-spagaat.

Je hebt dagen waarbij the universe helemaal aan jouw zijde staat. Maar er zijn ook dagen  waarbij je NET aan het werk bent, je telefoon gaat en je de vraag krijgt of je je lievelingsmens wil ophalen want ze blijkt ineens koorts te hebben. 

Zuchtend sla je dan je laptop dicht, want de kinderen gaan voor alles...Een half uur later lig je met die kleine op de bank. Je probeert voorzichtig nog wat op social media te plaatsen zonder dat die kleine er wakker van wordt.  Want ja.., je moet wel zichtbaar blijven, anders krijg je helemaal geen klanten. 

Na de socials Google je nog even naar je eigen dienstverlening en je ziet daar al je concurrenten staan. Hoe kan het toch dat zij wel vindbaar zijn vraag je je af? Tuurlijk, je hebt al wel eens een poging gedaan om op eigen houtje te seo-en via Google en Youtube, maar je verdronk in de zee van miljoenen oplossingen die op je af kwamen. 

Lieve topsporter, het kan anders. Seo is echt niet moeilijk. Je moet alleen de juiste stappen nemen in de juiste volgorde met de juiste begeleiding en die vind je hier via mijn klanten via seo traject. 

Ik wil klanten via Google

Google zorgt voor 10x meer omzet dan social

Google zorgt voor 10x meer omzet dan social media. Wist jij dat al? De reden achter het succes van Google is een hele simpele:

Mensen die Googelen zijn in de mindset dat ze een probleem ervaren en dat ze dat probleem willen oplossen. Ze zoeken proactief naar een oplossing op het moment dat ze een zoekopdracht intypen.

Mensen op social media zitten in een mindset waarbij ze op zoek zijn naar vermaak en entertainment. 

Als ik de filmpjes van Bas Smit aan het bekijken ben, dan is de kans erg klein dat ik overga tot een aankoop. 

Het is heel moeilijk voor je brein om de switch te maken van een entertainment mindset naar een koopmodus. 

Daarnaast doet Instagram er alles aan om je binnen het platform te houden.

Dat is dan ook de reden dat het langer duurt en meer moeite kost om iemand te laten kopen via social media.

Wil jij seo onder de knie krijgen en:

- de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf vergroten
- meer leads op je e-maillijst krijgen
- een nieuwe klantenstroom op gang brengen
- Minder tijd besteden aan marketing
- meer tijd krijgen om je bedrijf verder te ontwikkelen

Wat als je zeker wist dat je oneindig klanten kunt krijgen via Google?

Dit kan. Jij kunt jouw plek claimen in Google. Het is niet ingewikkeld. Je hebt alleen de juiste stappen nodig. Die stappen krijg je van mij. Daarnaast vertel ik je in welke volgorde je ze uitvoert zodat je gaat shinen op die eerste pagina. Hierdoor ga je slimmer te werk, in plaats van dat je meer uren gaat werken.

Ik wil klanten via Google

Wat kun je verwachten van mijn klanten via seo traject?

Online leeromgeving t.w.v. 550,-
Module 1: Wat is seo? Dat is meer dan je denkt.
Module 2: Waarom is seo belangrijk?
Module 3: Seo is meer dan tekst
Module 4: Google Search Console
Module 5: Zoekwoordenonderzoek: hoe doe je dat
Module 6: Zoekterm basics
Module 7: Seo teksten schrijven
Module 8: Monitoren en Bijsturen
Werkboek/templates/scripts t.w.v. 50,-
Alles om je seokennis nog sneller op niveau te krijgen. 
4 x Q&A sessies t.w.v. 300,-
Naast de modules krijg je 4 x een groepscoachingsessie. In deze sessies kun je al je vragen stellen die je hebt n.a.v. de video’s.
Audit van je website op techniek t.w.v. 350,
Hiermee halen we de voor jou onzichtbare blokkades naar boven
Seotekst laten checken t.w.v.350,-
Je mag 2 x een seotekst insturen per e-mail die ik voor je review zodat je zeker weet dat je 2 perfecte seoteksten online zet.
Chat GPT cursus voor ondernemers t.w.v. 99,-
Met deze training ga je nog sneller en betere content maken. 
Ik wil klanten via Google

Samen kom je verder

Seo is echt niet moeilijk. Het is alleen kennis die je je eigen moet maken in de juiste volgorde. Daarnaast is het ontzettend waardevol om je te laten begeleiden bij de implementatie van je eerste seo stappen. Het is geen abonnement waar je aan vast komt te zitten, maar een eenmalige investering om je goed op weg te helpen. Ik heb juist zoveel geleerd doordat ik meer dan 10 jaar  heb kunnen sparren met mensen over seo vraagstukken. Daarom zit er veel persoonlijke coaching in dit traject :
Coaching voorbeeld 1:
Maandelijkse Q&A sessie
Coaching voorbeeld 2:
Coaching voorbeeld 3:
Coaching voorbeeld 4:
Review zoekwoorden 
Review seoteksten
Seo audit
Juist de combinatie van een online leeromgeving waarmee je aan de slag kunt op het moment dat het jou uitkomt en de groepscoachingsessies maken dit traject perfect voor ondernemers die 100 ballen in de lucht houden. Omdat je van andere ondernemers hoort waar ze tegenaan lopen en die struggles vroeg of laat ook jouw pad op komen doe je in 4 maanden wel een jaar seo-ervaring op. 
IK wil klanten via seo

Bekijk hier de aanbevelingen van oud-cursisten:

Linda legt al haar kennis op een rustige manier en in detail uit met je. ook na een online workshop geeft ze fijne feedback en ontvang je per mail nog uitleg over een vraag waar we die dag mee zoekende waren. Een fijn persoon waardoor je meer inzichten krijgt in je marketing en zelfs ik het leuk ga vinden. Bedankt Linda.

Vera Oomen

VO

Erg informatieve workshop van Linda, in enkele uren veel meer bijgeleerd dan door wekenlang te spitten op internet. Biedt ook goede nazorg ná de workshop. Topper!

Bert Hendriks

BH

Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten gevolgd'. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te volgen en direct toepasbaar. Ne de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!

Gosse kloosterman

GK

Welke investering hoort erbij?

De totale waarde van dit traject ligt op 1699,-. 
Je mag in 1, 2 ,4 of 6 termijnen betalen. 
IK wil klanten via seo

Ik ben Linda. Ik seo sinds 2010

In 2010 kwam ik binnen bij ICI PARIS XL als de enige online marketeer. Ik werd verantwoordelijk voor de omzet van de webshop die net een half jaar geleden live was gezet.

De eerste weken maakte ik mij ontzettende zorgen. Ik was hartstikke bleu en zag dat er wekelijks een handvol orders binnen kwam in de webshop. Ik was bang dat ik over een tijdje afscheid moest nemen van mijn toenmalige droombaan.

Al gauw kreeg ik een bizar ambitieus jaartarget van de directie met nauwelijks budget.

Uit mijn tijd bij de The Phone House had ik geleerd dat Google heel goed is in het genereren van omzet. Ik besloot daarom bijna all in te gaan op de advertenties in Google. Die overige paar honderd euro stak ik in een training seo teksten schrijven.

Door vervolgens elke maand te zorgen voor nieuwe content en die content vindbaar te maken, haalde ik uiteindelijk het jaartarget. Hiermee bleek die investering van een paar honderd euro de meest rendabele ever.

Vanaf dat moment was mijn liefde voor seo geboren. In de jaren die volgde waarbij ik bij nog meer A-merken mocht werken, checkte ik als eerste de seo resultaten.

Sinds 2022 ben ik gestart met het geven van seo training en coaching aan ondernemers.

Yes ik doe mee!

Veelgestelde vragen over mijn klanten via seo traject

Hoeveel tijd ben je kwijt aan de seo academy?
Er zit 1,5 uur aan videomateriaal in de leeromgeving.  Daarnaast is het noodzakelijk dat je 1 keer onderzoek doet (dit wordt stap voor stap uitgelegd in de cursus). De een heeft daarvoor een uurtje nodig en de ander is daar 2 uur aan kwijt. Dit kun je zien als eenmalig huiswerk.

Met het huiswerk kun je je content maken/wijzigen in Google proof content.
Hoe lang je daarmee bezig bent is echt heel persoonlijk. De 1 is in een uur klaar met het schrijven van een pagina de ander doet er 4 uur over. Tot slot heb je nog maandelijks een half uurtje voortgang checken. Maar dit het leuke gedeelte. Je ziet dan welke vooruitgang je boekt en hier krijg je echt energie van.
Hoe lang je daarmee bezig bent is echt heel persoonlijk. De 1 is in een uur klaar met het schrijven van een pagina de ander doet er 4 uur over. Tot slot heb je nog maandelijks een half uurtje voortgang checken. Maar dit het leuke gedeelte. Je ziet dan welke vooruitgang je boekt en hier krijg je echt energie van.
Ik weet al best wel wat van seo, past deze cursus dan wel?
Dat hangt er vanaf? Ben je tevreden met je resultaten? Zo niet, dan is deze cursus toch aan te bevelen, want wellicht ben je dan een stap vergeten en word je door deze cursus bewust van die vergeten stap. Als je die dan rechtzet, gaan ineens je resultaten door het dak.
Ik wil in termijnen betalen, kan dat?
Dat kan zeker. Je mag in 1,2,4, of 6 termijnen betalen. 

Deze merken kozen mij als online marketing consultant:

chevron-downquestion-circlecheckmark-circle