fbpx

Chat GPT cursus seo teksten schrijven

Online Chat GPT cursus seo schrijven
Wil jij moeiteloos verkopen via Google?
Wil jij minder tijd kwijt zijn aan marketing?
Wil jij ook verdienen als je niet zichtbaar bent op social media?
Cursus seo schrijven met Chat GPT

Herken jij dit?

Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt, was Sandra de weekenddiensten zat. Ze wilde meer tijd met haar gezin doorbrengen die juist in de weekenden vrij waren.  Sandra besloot: het roer gaat om. 
Ze stortte zich op haar oude jeugdliefde: fotograferen.

Tijdens de laatste fase van de Fotovakschool werd het tijd om een website neer te zetten voor haar op te starten bedrijf als fotografe. Via via ontmoette ze een webdesigner die er ook voor zou zorgen dat haar website seo proof zou zijn.

Na weken ploeteren stond haar website eindelijk online. Even Googelen op haar bedrijfsnaam en ja hoor…daar stond ze. Maar toen ze een paar weken later ging Googelen op termen die anders waren dan haar bedrijfsnaam, vond ze zichzelf nergens terug. Hoe kon dit? Wat bleek: er was sprake van een interpretatiefout. 

Haar website bevatte alle seovelden die ze vanaf nu kon gebruiken, maar seo...daar had de webdesigner geen kaas van gegeten. Daar moest ze zelf voor zorgen.

Sandra baalde enorm. Ze besloot het heft in eigen handen te nemen.  Opende Google en toen...toen sloeg ze haar laptop dicht. Even googelen op "seo cursus" en ze zag 3 miljoen resultaten voorbij komen. Hoe vind je daarin je weg als ondernemer?  
Ik word vindbaar voor 33,-

 Ik heb een methode ontwikkeld voor ondernemers die geen marketingachtergrond hebben. Dankzij de super makkelijk te gebruiken tool Chat GPT heb jij binnen enkele minuten een seotekst in handen. Met deze tekst eis jij  jouw plek op in de top 10 van Google. 

Ik deel die methode nu met jou voor een belachelijk laag bedrag omdat hij spiksplinternieuw is.  Het is de EERSTE Chat GPT cursus seo schrijven  in Nederland. 

Ik word vindbaar voor 33,-

Dit bereik je met de cursus Chat GPT seo teksten schrijven:


woman holding white iPad
Bouw aan de naamsbekendheid van je bedrijf
Zet jezelf neer als Go to expert in jouw niche
Haal bezoekers, leads en klanten binnen via Google zonder ervoor te betalen
Besteed bijna geen tijd meer kwijt aan marketing 
Hou tijd over om AAN je bedrijf te werken
Ik word vindbaar voor 33,-

Binnen een half uur zeg je?! Hoe dan?

Deze cursus seo schrijven met Chat GPT  is gericht op ondernemers die weinig tijd hebben om  seo teksten te schrijven.  Wat de Red Bull raceauto is voor Max Verstappen is Chat GPT voor jou.  Chat GPT zet jouw teksten in een recordtempo om naar teksten die seo proof zijn.  Het is zo makkelijk, dat zelfs mijn zoon van acht ermee kan werken. Je hebt namelijk maar 1 veld waarin je iets kan invullen. In deze training seo schrijven met Chat GPT vertel ik je exact wát je moet invullen en welke stappen er nodig zijn voor het beste seo resultaat.  Hieronder een overzicht van  de modules in de cursus seo met Chat GPT:
Module 1: 
Introductie Chat GPT
Module 2:
Voorbereiding
Module 3: 
Bestaande teksten  upgraden met Chat GPT
Module 4: 
Nieuwe teksten seo vriendelijk schrijven met Chat GPT
Module 5:
Hoe nu verder?
Ik word vindbaar voor 33,-

Dit zeggen jouw voorgangers over mijn eerdere seo cursussen:

Linda legt al haar kennis op een rustige manier en in detail uit met je. ook na een online workshop geeft ze fijne feedback en ontvang je per mail nog uitleg over een vraag waar we die dag mee zoekende waren. Een fijn persoon waardoor je meer inzichten krijgt in je marketing en zelfs ik het leuk ga vinden. Bedankt Linda.

Vera Oomen

VO

Erg informatieve workshop van Linda, in enkele uren veel meer bijgeleerd dan door wekenlang te spitten op internet. Biedt ook goede nazorg ná de workshop. Topper!

Bert Hendriks

BH

Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten gevolgd'. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te volgen en direct toepasbaar. Ne de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!

Gosse kloosterman

GK

Hoe snel werkt seo?

Ik ben heel eerlijk: seo is een dieseltje. Dat betekent dat het wel maanden kan duren voordat je op die felbegeerde eerste pagina belandt. Als je daar eenmaal bent...dan blijf je vaak maanden- tot jarenlang zichtbaar. Daarmee maakt het het wachten meer dan acceptabel.

Toen ik in 2010 bij ICI PARIS XL aan de slag ging als online marketeer had ik nauwelijks budget. Ik kwam binnen toen de webshop een paar maanden live stond en heel eerlijk:
Ik maakte in het begin zorgen of ze mijn loon nog wel konden betalen over een paar maanden (Hallo, 25-jarige Linda, a.k.a. super bleu en naïef).

Ik kreeg een mega ambitieuze omzetdoelstelling mee en bizar weinig budget. Omdat ik vanuit mijn vorige baan wist dat Google rond de 60% van de omzet verzorgde, besloot ik om opnieuw met mijn euro’s all in te gaan op Google.

Op een paar honderd euro na zette ik alles op de betaalde advertenties in. De rest ging naar een training ‘seoteksten schrijven” die een halve dag tijd in beslag nam. Daarna ging ik aan de slag met het maken van Google proof content. Uiteindelijk haalde ik de absurde doelstelling door de combinatie van de betaalde en gratis resultaten in Google. Vanaf dat moment was dan ook mijn liefde voor de gratis resultaten in Google geboren.

In de jaren die volgde mocht ik bij meer A-merken aan de slag, zoals Karwei en Yarden.  Altijd gooide ik seo als eerste online marketinglevenslijn uit. Sinds 2022 geef ik trainingen aan ondernemers die ook willen scoren in Google.

Ik word vindbaar voor 33,-

Wat kost de training Chat GPT seo schrijven?

De investering die hoort bij de training is 33,-.  De video's nemen 45 minuten in beslag om ze te bekijken.  


Ik word vindbaar voor 33,-

Veelgestelde vragen over de training Chat GPT seo teksten schrijven

Ik heb gehoord dat je Chat GPT teksten niet mag kopiëren voor Google, klopt dat?
Het schijnt dat Chat GPT content te herkennen is als AI-genereerde content en dat is in tegenstrijd met de richtlijnen van Google. Ik geef zelf het advies om alle Chat GPT content te herschrijven in je eigen woorden. Als iedereen uit dezelfde bron gaat putten, dan krijgen we straks allemaal content die op elkaar lijkt en daar win je sowieso geen posities mee voor wat betreft seo. Google heeft namelijk een voorkeur voor unieke content.
Hoe lang hou ik toegang tot de Chat GPT seo cursus
Vanaf het moment van instappen een jaar.
Leer ik ook iets over zoekwoorden?
Hoewel de focus in deze training meer ligt op het praktijkgedeelte, zitten er 3 methodes in verwerkt waarmee je succesvolle zoekwoorden kunt vinden.
Wat als Chat GPT steeds at capacity is?
Chat GPT is immens populair en dat leidt er regelmatig toe dat ze "vol" zitten. Probeer het op een ander tijdstip nog eens. Ik beloof je dat het het wachten waard is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een betaald account te nemen. Al is het maar tijdelijk zodat je even kunt knallen voor je eigen website.
Wat als Chat GPT zijn prijzen ineens verhoogd?
Chat GPT heeft inmiddels al een betaalde versie. De verwachting is dat er altijd een gratis versie beschikbaar blijft, maar zeg nooit nooit. Als Chat GPT binnen 14 dagen na jouw aankoop de gratis versie laat vallen en komt met een prijsmodel boven de 20,- excl. BTW mag je bij mij je geld terugvragen. No worries.
Mijn site is nog niet af. Is deze cursus dan geschikt voor mij?
Jazeker. Je kunt Chat GPT zien als je nieuwe tekstschrijver die binnen enkele secondes een nieuwe tekst voor je schrijft. Dit geeft je een enorme tijdswinst. Zeker als je teksten schrijven lastig vindt.
Voor wie is deze cursus geschikt?
De Chat GPT seo cursus is geschikt voor ondernemers die nooit tijd en aandacht hebben besteed aan seo, om wat voor reden dan ook. Je wil snel resultaat, maar je hebt nu niet de tijd of de behoefte om een seo cursus te volgen die je meeneemt langs alle seo mogelijkheden. Je bent op zoek naar een praktische handleiding waarin de focus ligt op de praktijk. Op de hoogte zijn van de theorie erachter is voor jou nu geen prioriteit.
Hoeveel tijd ben je kwijt aan de cursus seo schrijven via Chat GPT?
De online cursus kijk je uit binnen 30 minuten. Daarna wil je natuurlijk aan de slag. Als je je zoekwoorden al hebt, ziet je traject er alsvolgt uit: Het hangt er even vanaf of je al content hebt die je wilt aanpassen of dat je je content nog helemaal moet schrijven. Reken bij bestaande content erop dat je in 15 minuten een pagina hebt geoptimaliseerd (ik reken 10 minuten voor het herschrijven in je eigen woorden). Bij een pagina die nog niet bestaat, ben je ongeveer 30 minuten kwijt.

Deze merken kozen mij als online marketing consultant:

chevron-downquestion-circlecheckmark-circle