fbpx

Go vairal 

Laat je shine niet langer stelen op Instagram.  Met Go Vairal is dit voor jou mogelijk in je eerste post na het volgen van de training:
Van een dalend bereik naar reels die viraal gaan
Je contentcreatie naar 1 uur per week
Je reels hebben een doel en halen die ook. Of nu om zichtbaarheid, leads of bereik gaat

Wat houdt Go Vairal in?

Ik leer je hoe je met ChatGPT je content automatiseert, zonder je authenticiteit te verliezen.  Je leert hoe je in 1 uur per week de volgende resultaten neerzet voor jouw bedrijf op Instagram:

- Maximale zichtbaarheid in jouw niche
- Zichtbaarheid omzetten naar nieuwe fans/volgers
- Van volgers klanten maken


Alle content maak je met behulp van ChatGPT en zet je in Max-Verstappen-Snelheid om in je eigen communicatiestijl. Hierdoor blijft jouw authenticiteit gewaarborgd. 

De meeste ondernemers doen maar wat op social media. Ze zien per week hun bereik dalen, maar weten niet wat er fout gaat.  Gevolg: ze posten een tijdje elke dag en als dat niet werkt, terwijl ze wel úúren in hun content gestopt hebben,  komen ze terecht in de welbekende Insta-burnout en verdwijnen ze een hele tijd van de radar.  

En logisch. Niets is demotiverender dan ergens je ziel en zaligheid in leggen om vervolgens daar NUL resultaat van terug te zien. 

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn. Het is niet moeilijk. Je moet alleen een keer geleerd krijgen hoe het wel moet. 

Afgelopen zaterdag was ik bij de dansshow van mijn dochter en de juf vertelde de danseressen vlak voor ze het podium op mochten: "Als je hoedje tijdens het dansen afvalt, pak je hem op en ga je verder. " 

Zo simpel is het. Jij hebt gewoon nog niet iemand gehad die jou exact uitlegt wat je moet doen voor een bepaalde situatie, op een specifiek moment. In Go Vairal leg ik het je allemaal uit. 
Ik ga vairal

Go Vairal is voor jou als je:

🪩 Elke week meerdere uren kwijt bent aan contentcreatie 

🪩 Als je bereik alleen maar terugloopt 

🪩 Als je ervan droomt dat klanten jou opbellen/mailen/dm-en omdat ze enthousiast zijn geworden van je Insta-account en met je willen werken

Wat maakt het verschil in Go Vairal?

Mijn testdeelnemers zeiden unaniem: de prompts en workflows. 

Als je je inschrijft krijg je direct toegang tot de leeromgeving. In die leeromgeving vind je de juiste prompts die je zo kunt kopiëren, plakken en personaliseren voor jouw bedrijf. 


Dit levert de Go Vairal training jou op


woman holding white iPad
de leukste klanten die aan zijn gegaan op jouw energie
de meeste ondernemers zijn gemiddeld 5 uur per week bezig met hun socials. Met Go Vairal bespaar je 4 uur per week op je contentcreatie
Rust en vertrouwen omdat je nu weet wat je doet
Bijna geen tijd meer kwijt aan marketing 
Hou tijd over om verder AAN je bedrijf te werken
Ik wil vairal gaan

Viraal gaan in 1 uur per week? Hoe dan?!

Ik zei het eerder al: je krijgt mijn prompts en mijn frameworks die je zo kunt kopiëren.  Je hebt alleen maar een internetverbinding, smartphone en een gratis account van ChatGPT nodig.  

Ik heb anderhalf jaar lang dagelijks zitten schaven en oefenen om de juiste prompts samen te stellen. 

Ik heb al mijn social kennis die ik heb opgedaan bij merken als ICI PARIS XL en Karwei weten te bundelen in prompts.

ChatGPT heeft hele gedetailleerde instructies nodig om voor jouw bedrijf de juiste content van hoge kwaliteit te kunnen maken. Hierdoor zijn sommige van mijn prompts wel 2 a4-tjes lang. 

Vanaf vandaag deel ik ze met jou als je wil. Per prompt is exact gehighlight welke informatie jij waar moet invoeren zodat je awesome content krijgt die klanten oplevert. 

Bovendien wordt alles met behulp van video's toegelicht zodat je ook snapt waarom de prompt is opgebouwd zoals hij is opgebouwd en doe je gelijk een heleboel extra marketingkennis op. 
Module contentstrategie: 
In deze module zoomen we in op 2 cruciale onderdelen: je ideale klantprofiel en je content pijlers. Je gaat aan de slag met het opstellen van een beschrijving van je ideale klant zodat je gerichte en effectieve content kan creëren. 

Daarna stel je je content pijlers op.  Alles doen we ChatGPT-style...dus meteorietachtig snel. 
Module
content types:                                                  
We zoomen in op contenttypes. Er zijn wel 5 verschillende contenttypes die je kunt inzetten om viraal te gaan. Welk type zet je wanneer in voor maximaal effect? 

Module content   
copywriting:           
We gaan virale posts ontleden. Uit welke elementen bestaat een virale post? En nog belangrijker. We voeden ChatGPT met een aantal goede voorbeelden en genereren met een masterprompt 42 kneitergoede virale contentideeën die we uitwerken tot captions.   
Module 
beeldmateriaal:
Na de teksten is het tijd voor beeldmateriaal. Ik leer je de simpelste manier van Reels maken die mega impactvol is. 

Ik ga vairal

Dit zeggen jouw voorgangers over mijn eerdere ChatGPT cursussen:

Hi Linda, Ontzettend bedankt voor de cursus! Ben er al lekker mee in de weer geweest voor teksten voor mijn nieuwe webshop. Ik vind het makkelijk dat je niet per se zelf wat moet verzinnen. Je krijgt een basis, dat herschrijf je in je eigen woorden en dan vul je het aan met je kennis. Ik ben echt heel enthousiast. Ga de laatste module ook kijken. Gr. Esther

Esther

E

ChatGPT helpt echt! Op dit zoekwoord stond ik eerst weet ik veel waar en nu 10e plaats. Het komt al in de buurt 😀. Nu ga ik door naar de volgende pagina 🥳

Tuttaas-Binkies.nl

Nogmaals even bedanken!!! Waar ik eerst niet te vinden was, sta ik nu met bepaalde pagina's op 3. Die pagina met jou tips aangepast en het werkt!!! Nog geen plekje 1 maar die komer nog wel!! 💪

Hip by Aif

Linda legt al haar kennis op een rustige manier en in detail uit met je. ook na een online workshop geeft ze fijne feedback en ontvang je per mail nog uitleg over een vraag waar we die dag mee zoekende waren. Een fijn persoon waardoor je meer inzichten krijgt in je marketing en zelfs ik het leuk ga vinden. Bedankt Linda.

Vera Oomen

VO

Erg informatieve workshop van Linda, in enkele uren veel meer bijgeleerd dan door wekenlang te spitten op internet. Biedt ook goede nazorg ná de workshop. Topper!

Bert Hendriks

BH

Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten gevolgd'. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te volgen en direct toepasbaar. Ne de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!

Gosse kloosterman

GK

Ik ga vairal

Hoe snel zie ik resultaat?

Deze training is gloedjenieuw.  De testers lieten zien dat gelijk de eerste posts na het volgen van de training gelijk viraal gingen. 

Nu hoor ik je denken: wat is viraal gaan? Mijn definitie van viraal gaan is dat je meer post meer bereik heeft dan het aantal volgers van je account. 

Zo had Marieke Vanthoor gelijk 1900 views met een account van 184 volgers! En 4thelabel had gelijk 247 views terwijl haar account 47 volgers had. 

Wat kost Go Vairal?

Nu tijdelijk als openingsactie voor 47,-. 
Deze training gaat in etappes naar 297,-.
Ik ga vairal

Veelgestelde vragen over Go Vairal

Ik heb gehoord dat je Chat GPT teksten niet mag kopiëren voor Google, klopt dat?
Het schijnt dat Chat GPT content te herkennen is als AI-genereerde content en dat is in tegenstrijd met de richtlijnen van Google. Ik geef zelf het advies om alle Chat GPT content te herschrijven in je eigen woorden. Als iedereen uit dezelfde bron gaat putten, dan krijgen we straks allemaal content die op elkaar lijkt en daar win je sowieso geen posities mee voor wat betreft seo. Google heeft namelijk een voorkeur voor unieke content.
Hoe lang hou ik toegang tot de Chat GPT seo cursus
Vanaf het moment van instappen een jaar.
Leer ik ook iets over zoekwoorden?
Hoewel de focus in deze training meer ligt op het praktijkgedeelte, zitten er 3 methodes in verwerkt waarmee je succesvolle zoekwoorden kunt vinden.
Wat als Chat GPT steeds at capacity is?
Chat GPT is immens populair en dat leidt er regelmatig toe dat ze "vol" zitten. Probeer het op een ander tijdstip nog eens. Ik beloof je dat het het wachten waard is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een betaald account te nemen. Al is het maar tijdelijk zodat je even kunt knallen voor je eigen website.
Wat als Chat GPT zijn prijzen ineens verhoogd?
Chat GPT heeft inmiddels al een betaalde versie. De verwachting is dat er altijd een gratis versie beschikbaar blijft, maar zeg nooit nooit. Als Chat GPT binnen 14 dagen na jouw aankoop de gratis versie laat vallen en komt met een prijsmodel boven de 20,- excl. BTW mag je bij mij je geld terugvragen. No worries.
Mijn site is nog niet af. Is deze cursus dan geschikt voor mij?
Jazeker. Je kunt Chat GPT zien als je nieuwe tekstschrijver die binnen enkele secondes een nieuwe tekst voor je schrijft. Dit geeft je een enorme tijdswinst. Zeker als je teksten schrijven lastig vindt.
Voor wie is deze cursus geschikt?
De Chat GPT seo cursus is geschikt voor ondernemers die nooit tijd en aandacht hebben besteed aan seo, om wat voor reden dan ook. Je wil snel resultaat, maar je hebt nu niet de tijd of de behoefte om een seo cursus te volgen die je meeneemt langs alle seo mogelijkheden. Je bent op zoek naar een praktische handleiding waarin de focus ligt op de praktijk. Op de hoogte zijn van de theorie erachter is voor jou nu geen prioriteit.
Hoeveel tijd ben je kwijt aan de cursus seo schrijven via Chat GPT?
De online cursus kijk je uit binnen 30 minuten. Daarna wil je natuurlijk aan de slag. Als je je zoekwoorden al hebt, ziet je traject er alsvolgt uit: Het hangt er even vanaf of je al content hebt die je wilt aanpassen of dat je je content nog helemaal moet schrijven. Reken bij bestaande content erop dat je in 15 minuten een pagina hebt geoptimaliseerd (ik reken 10 minuten voor het herschrijven in je eigen woorden). Bij een pagina die nog niet bestaat, ben je ongeveer 30 minuten kwijt.

Deze merken kozen mij als online marketing consultant:

chevron-downquestion-circlecheckmark-circle