fbpx

Chat GPT cursus voor ondernemers

Met Chat GPT halveer je je marketinguren terwijl je:
meer zichtbaar bent op social media
beter vindbaar bent in Google
meer sales haalt uit je nieuwsbrief
Cursus seo schrijven met Chat GPT

Herken jij dit?

Jij hebt je passie ontdekt en je besloot er voor te gaan.  Gefeliciteerd. Een awesome stap. 
Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en hij is er: je eigen bedrijf. 

Maar dan... Dan moet er ineens een website komen... 
En als die er na een periode van bikkelen eenmaal is,  ontdek je dat het nog zo makkelijk niet is om aan klanten te komen. 

Geen probleem. Een beetje posten op Instagram dat kan iedereen toch wel?! Dus ga je alle social media platformen af om een zakelijk account te registreren.  Vol vuur en passie begin je met posten, maar als na een  paar weken alleen je moeder en je vriendinnen reageren begint dat vuur een beetje te doven. 

Weer een paar weken later zit je  met je handen in het haar: je hebt zoveel ideeën, en er ligt nog zoveel werk, maar je MOET  je ook nog laten zien op je socials deze week. Je hebt geen inspiratie, want hallo, een vol hoofd zorgt er voor dat je niet zo lekker in die creatieve flow komt. En oh ja, die nieuwsbrief,  wanneer heb je die alweer voor het laatst verstuurd? 

Verander je marketing 'moetjes' naar marketing minuutjes.
 
Met behulp van Chat GPT maak je binnen enkele minuten:

 je website vindbaar in Google
 je social media content voor een week
je nieuwsbrief 

Bestel nu voor 99,-

Chat GPT cursus voor ondernemers


woman holding white iPad
makkelijker zichtbaar op social media
word je vindbaar op Google
maak je betere nieuwsbrieven 
Bijna geen tijd meer kwijt aan marketing 
Hou tijd over om verder AAN je bedrijf te werken
Bestel nu voor 99,-

Binnen minuten zeg je?! Hoe dan?

Vond je Canva fantastisch? Dan adoreer je vanaf nu Chat GPT. Chat GPT is je eerste stap naar personeelsuitbreiding als ondernemer. Met Chat GPT heb je als het ware een virtueel assistent binnen handbereik die je helpt op het gebied van contentcreatie.  Deze tool die werkt op basis van AI/kunstmatige intelligentie schrijft binnen enkele minuten jouw teksten voor bijvoorbeeld je social media platformen, je nieuwsbrief of je website.  

De afgelopen weken heb ik  geleerd hoe ik Chat GPT het beste kan aansturen per marketingkanaal. Die kennis deel ik graag met je in de eerste Chat GPT cursus van Nederland voor ondernemers.
Module 1: 
Introductie Chat GPT
Module 2:
Seo module 
Module 3: 
Social media module
Module 4: 
Nieuwsbrief module 
Module 5:
Contentstrategie module
Bestel nu voor 99,-

Dit zeggen jouw voorgangers over mijn eerste Chat GPT cursus voor ondernemers:

Linda legt al haar kennis op een rustige manier en in detail uit met je. ook na een online workshop geeft ze fijne feedback en ontvang je per mail nog uitleg over een vraag waar we die dag mee zoekende waren. Een fijn persoon waardoor je meer inzichten krijgt in je marketing en zelfs ik het leuk ga vinden. Bedankt Linda.

Vera Oomen

VO

Erg informatieve workshop van Linda, in enkele uren veel meer bijgeleerd dan door wekenlang te spitten op internet. Biedt ook goede nazorg ná de workshop. Topper!

Bert Hendriks

BH

Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten gevolgd'. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te volgen en direct toepasbaar. Ne de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!

Gosse kloosterman

GK

Bestel nu voor 99,-

Hoe snel werkt seo?

Ik ben heel eerlijk: seo is een dieseltje. Dat betekent dat het wel maanden kan duren voordat je op die felbegeerde eerste pagina belandt. Als je daar eenmaal bent...dan blijf je vaak maanden- tot jarenlang zichtbaar. Daarmee maakt het het wachten meer dan acceptabel.

Toen ik in 2010 bij ICI PARIS XL aan de slag ging als online marketeer had ik nauwelijks budget. Ik kwam binnen toen de webshop een paar maanden live stond en heel eerlijk:
Ik maakte in het begin zorgen of ze mijn loon nog wel konden betalen over een paar maanden (Hallo, 25-jarige Linda, a.k.a. super bleu en naïef).

Ik kreeg een mega ambitieuze omzetdoelstelling mee en bizar weinig budget. Omdat ik vanuit mijn vorige baan wist dat Google rond de 60% van de omzet verzorgde, besloot ik om opnieuw met mijn euro’s all in te gaan op Google.

Op een paar honderd euro na zette ik alles op de betaalde advertenties in. De rest ging naar een training ‘seoteksten schrijven” die een halve dag tijd in beslag nam. Daarna ging ik aan de slag met het maken van Google proof content. Uiteindelijk haalde ik de absurde doelstelling door de combinatie van de betaalde en gratis resultaten in Google. Vanaf dat moment was dan ook mijn liefde voor de gratis resultaten in Google geboren.

In de jaren die volgde mocht ik bij meer A-merken aan de slag, zoals Karwei en Yarden.  Altijd gooide ik seo als eerste online marketinglevenslijn uit. Sinds 2022 geef ik trainingen aan ondernemers die ook willen scoren in Google.

Wat kost de Chat GPT cursus voor ondernemers?

Met de Chat GPT training voor ondernemers haal je 3 cursussen in huis die samen een waarde vertegenwoordigen van 99,-
Bestel nu voor 99,-

Veelgestelde vragen over de cursus Chat GPT voor ondernemers?

Ik heb gehoord dat je Chat GPT teksten niet mag kopiëren voor Google, klopt dat?
Het schijnt dat Chat GPT content te herkennen is als AI-genereerde content en dat is in tegenstrijd met de richtlijnen van Google. Ik geef zelf het advies om alle Chat GPT content te herschrijven in je eigen woorden. Als iedereen uit dezelfde bron gaat putten, dan krijgen we straks allemaal content die op elkaar lijkt en daar win je sowieso geen posities mee voor wat betreft seo. Google heeft namelijk een voorkeur voor unieke content.
Hoe lang hou ik toegang tot de Chat GPT seo cursus
Vanaf het moment van instappen een jaar.
Leer ik ook iets over zoekwoorden?
Hoewel de focus in deze training meer ligt op het praktijkgedeelte, zitten er 3 methodes in verwerkt waarmee je succesvolle zoekwoorden kunt vinden.
Wat als Chat GPT steeds at capacity is?
Chat GPT is immens populair en dat leidt er regelmatig toe dat ze "vol" zitten. Probeer het op een ander tijdstip nog eens. Ik beloof je dat het het wachten waard is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een betaald account te nemen. Al is het maar tijdelijk zodat je even kunt knallen voor je eigen website.
Wat als Chat GPT zijn prijzen ineens verhoogd?
Chat GPT heeft inmiddels al een betaalde versie. De verwachting is dat er altijd een gratis versie beschikbaar blijft, maar zeg nooit nooit. Als Chat GPT binnen 14 dagen na jouw aankoop de gratis versie laat vallen en komt met een prijsmodel boven de 20,- excl. BTW mag je bij mij je geld terugvragen. No worries.
Mijn site is nog niet af. Is deze cursus dan geschikt voor mij?
Jazeker. Je kunt Chat GPT zien als je nieuwe tekstschrijver die binnen enkele secondes een nieuwe tekst voor je schrijft. Dit geeft je een enorme tijdswinst. Zeker als je teksten schrijven lastig vindt.
Voor wie is deze cursus geschikt?
De Chat GPT seo cursus is geschikt voor ondernemers die nooit tijd en aandacht hebben besteed aan seo, om wat voor reden dan ook. Je wil snel resultaat, maar je hebt nu niet de tijd of de behoefte om een seo cursus te volgen die je meeneemt langs alle seo mogelijkheden. Je bent op zoek naar een praktische handleiding waarin de focus ligt op de praktijk. Op de hoogte zijn van de theorie erachter is voor jou nu geen prioriteit.
Hoeveel tijd ben je kwijt aan de cursus seo schrijven via Chat GPT?
De online cursus kijk je uit binnen 30 minuten. Daarna wil je natuurlijk aan de slag. Als je je zoekwoorden al hebt, ziet je traject er alsvolgt uit: Het hangt er even vanaf of je al content hebt die je wilt aanpassen of dat je je content nog helemaal moet schrijven. Reken bij bestaande content erop dat je in 15 minuten een pagina hebt geoptimaliseerd (ik reken 10 minuten voor het herschrijven in je eigen woorden). Bij een pagina die nog niet bestaat, ben je ongeveer 30 minuten kwijt.

Deze merken kozen mij als online marketing consultant:

chevron-downquestion-circlecheckmark-circle