Seo Booster

Aanbieding!

Beschrijving

De Seo Booster is een traject van 6 weken, waarin ik je alles leer over seo.
Je krijgt vanaf het moment van aanmelden toegang tot een online leeromgeving waarin je de algemene kennis op kan doen.
Bij de Seo Booster zit een ochtend samenwerken met mij inbegrepen.
Tijdens die ochtend gaan we samen alle bedrijfsspecifieke keuzes maken. Zo voorkom je dat je de klassieke beginnersfouten maakt.

Extra informatie

Cursusdata

23 juni 2022

3 beoordelingen voor Seo Booster

  1. Renate Schultz

    Ik ben Renate, eigenaar van 20Twintig en richt mij o.a. op het bouwen van websites. Aangezien al mijn klanten graag zo hoog mogelijk in Google gevonden willen worden, ben ik de training SEO Booster bij Linda gaan volgen. Ik kwam via Instagram bij Linda en voelde direct een klik en na onze telefonische kennismaking was ik gelijk om. De training was een dag op locatie in klein gezelschap, wat heel prettig was. Er was alle ruimte voor eigen input/voorbeelden en er werd goed ingezoomd op onze behoeften en bedrijven. Ik zou deze training (of eigenlijk Linda zelf) aan iedereen aanbevelen. Ik heb enorm veel geleerd wat ik direct in de praktijk kan toepassen. Daarnaast heb ik SEO ook aan mijn eigen aanbod toegevoegd, dus ik verwacht de investering er snel uit te halen. Kortom: Een fijne en leerzame training met veel persoonlijke aandacht en een kundige, warme en energieke trainer!

  2. Patricia den Blanken

    Ik ben Patricia den Blanken en ik ben freelancer marketing-communicatie. Ik richt me vooral op het schrijven van teksten en maken van content voor social media. Vindbaar zijn is steeds belangrijker voor bedrijven. Ook bij het maken van wat voor content dan ook speelt SEO een rol. Daarom wilde ik hier meer over leren. Zodat ik de teksten/content nog beter kan afstemmen op mijn klanten. Ik ken Linda nog van een gezamenlijke werkgever en heb altijd heel prettig met haar samengewerkt. Toen ik zag dat zij SEO-cursussen gaf, bedacht ik me geen moment en heb me aangemeld. Linda heeft onwijs veel kennis en weet dit ook nog eens op een leuke manier over te brengen. De cursus was in een kleine setting wat heel prettig was. Leuke en ontspannen sfeer. Veel ruimte voor vragen en persoonlijke coaching. Qua investering is de cursus het zeker waard. Ik heb bepaalde tips al meteen in de praktijk kunnen brengen voor een klant! Zou het echt iedereen aanbevelen. Haar energie werkt namelijk heel aanstekelijk. Na de training had ik echt zin om met SEO aan de slag te gaan. Ook voor mijn eigen website heb ik weer volop inspiratie gekregen, top!

  3. Brennie

    Mijn naam is Brennie en ik ben eigenaar van de Kinderslaappraktijk waar ik ouders coach om hun kindje beter te laten slapen. Ik werk zowel lokaal als landelijk en wilde graag meer weten over SEO om mijn landelijk bereik te vergroten. Tegelijkertijd vond ik het ook spannend om als ondernemer aan de slag te gaan en zichtbaar te worden tussen alle andere coaches. Ik kwam Linda tegen via Instagram en dat voelde meteen goed. Naast een ontzettend leerzame dag waarin mijn kennis over SEO een enorme boost kreeg. Heeft Linda me met haar fijne energie en enthousiasme ook een boost vertrouwen gegeven. Ik kan haar alleen maar aanbevelen, ze is erg kundig en professioneel en legt de stof heel begrijpelijk uit. Maar bovenal is ze een heel prettig persoon. Linda nogmaals bedankt voor de fijne leerzame dag!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

997,00 (excl. btw)

Op voorraad

Mijn wettelijke verplichtingen
Linda Pitoy 
Online Marketing
Hof van Galileo 4
3832 HE Leusden
usercartcrossmenu