Seo coaching voor beginners

Beschrijving

Je wilt starten met seo maar je vindt het lekker om terug te kunnen vallen op een expert? Dan is de seo coaching voor beginners iets voor jou!
Als je dit programma kiest, krijg je gelijk na aankoop toegang tot mijn seo cursus voor beginners:

mijn online training die je in minder dan 1 uur achter elkaar uitkijkt. Ik noem hem: mijn quick start handleiding op het gebied van seo.

Als je de 9 online modules hebt uitgekeken, is het belangrijk dat je je zoektermen gaat bepalen. Omdat deze stap zo essentieel is voor het slagen van je seo-resultaten is het fijn dat je dit niet alleen hoeft te doen.
Op het moment dat jij 5 zoektermen hebt bepaalt, stuur je die per mail naar mij. Binnen 3 werkdagen onderzoek en review ik jouw zoektermen en zet ik mijn bevindingen op de mail. Zo voorkom je dat je op dit onderdeel onderuit gaat.

Met jouw definitieve zoektermen ga je aan de slag met het maken van je eerste seotekst. Zogauw jij denkt: This is it! Beter wordt het niet, stuur je de seotekst naar mij.
Binnen 5 werkdagen krijg jij je seotekst terug van mij voorzien van mijn advies die je in je seotekst kunt verwerken. Zo weet je zeker dat je alles uit je seotekst haalt.

De seo coaching voor beginners is een nieuwe dienst. Daarom is deze voor een pilot tarief beschikbaar voor een beperkt aantal ondernemers per maand.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seo coaching voor beginners” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

250,00 (excl. btw)

Mijn wettelijke verplichtingen
Linda Pitoy 
Online Marketing
Hof van Galileo 4
3832 HE Leusden
usercartcrossmenu
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.