fbpx

Hoe kom ik hoger in Google?

Er zijn 2 manieren om bovenaan in Google te komen: de eerste manier is binnen 24 uur te regelen, maar daar staat wat tegenover: doekoes! Je komt dan bovenaan  te staan via advertenties. De tweede manier is de gratis manier: Hiervoor heb je alleen tijd nodig, kennis en geduld. Hoe wil jij bovenaan komen in Google? Wil je dat zelf regelen of uitbesteden?
Zelf Doen
Laten Doen

Hoger in Google via de gratis resultaten

"Als jij met je website hoger in Google wilt, kan ik je op 2 manieren helpen. De 1e manier is de goedkoopste. Bij de 2e manier schakel je een hulplijn in."
De 1e manier is de goedkoopste. Ideaal als je niet of nauwelijks budget hebt, maar wel tijd hebt. Je begint met een gratis hoger in Google checklist, om te checken of je wel het juiste gereedschap in huis hebt. Vervolgens krijg je per mail stap voor stap tips om je website bovenaan in Google te krijgen.

Bij de 2e manier schakel je een hulplijn in: mij! Dat kan bijvoorbeeld als je geen tijd hebt om aan je posities in Google te werken, maar je weet dat je hier nogal wat kansjes laat liggen. Of als je geen zin hebt om je te verdiepen in de wondere wereld van Google. Kwestie van even een paar vragen invullen en ik neem uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

Zelf doen of laten doen?

Zelf doen

Start met een checklist en volg de gratis lessen per mail
Zelf doen

Laten doen

Geen tijd? Geen zin?  Besteed het uit. 
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.
Laten doen
Waarom geef je gratis tips weg om hoger in Google te komen?
Met simpele aanpassingen aan je website kun je hoger in Google komen. Ik gun iedereen een plekje in Google, ook als ik daar niet aan verdien. Hoe tof is het als bedrijven groeien doordat ze mijn tips opvolgen?!?! En hoe leuk is het als een klant mij belt na een tijdje en aangeeft dat ze door mijn tips haar bedrijf heeft weten op te bouwen of uit te breiden. Wie weet groeit ze zo hard dat ik op een gegeven moment aan haar posities in Google mag gaan werken, maar gebeurt dat niet, dan is het ook helemaal goed.
Hoe snel kun je hoger in Google komen?
Helaas is hier geen -1 size fits all- antwoord op. De moeilijkheidsgraad verschilt namelijk per zoekwoord, per branche en zelfs per pagina. Als je hoger in Google wilt komen, moet je sowieso beroep doen op 1 van je minst aanwezige eigenschappen als ondernemer: geduld. Om je toch een beetje een idee te geven: het duurt minstens een paar maanden.
Is de snelheid van je website belangrijk om Hoger in Google te komen?
Jazeker. In 2020 kondigde Google aan dat zij vanaf mei 2021 een grote update gaat doorvoeren waarbij snelle sites een streepje voor krijgen.

Staar je niet blind op die 2,5 seconden die Google aangeeft als laadtijd, maar check de scores van je concurrenten in Pagespeed Insights. Welke scores behalen zij? Lig je ver achter op je concurrentie? Dan is er nog werk aan de winkel.

Dit zeggen jouw voorgangers over mijn SEO cursussen:

Jaap Schuddeboom
Jaap Schuddeboom
10:10 09 Apr 21
Linda haar verhaal over SEO was niet duidelijk, veel te technisch om begrijpelijk te zijn voor deelnemers zoals ik. ... Slides in de presentatie waren erg onduidelijk. Ik was al snel de draad kwijt. Het onvermijdelijke aanbod aan het eind was dan ook iets waar ik niet op in ben gegaan. Linda vertelde ook nog eens dat haar eigen website niet op orde was: 'practice what you preach'lees verder
Sabine Samsom
Sabine Samsom
09:28 09 Apr 21
Ik heb de gratis masterclass over SEO bij Linda gevolgd. Ik heb er veel van opgestoken. Linda heeft overduidelijk... kennis van zaken en weet het duidelijk en logisch over te brengen.lees verder
lisa tarquinio
lisa tarquinio
21:11 14 Feb 21
Ik had mij aangemeld nadat ik een post voorbij zag komen om hoger in Google te komen. In deze video legde Linda heel... duidelijk uit wat hier voor nodig was (DE CHECKLIST )met de belangrijke punten. Ik besloot mij hier in te verdiepen en aan de slag te gaan. Linda reageert heel snel op mailtjes als je het even niet weet, zorgt zij ervoor dat je weer verder kunt. Heel fijn contact en begeleiding. Door Linda ben ik nu veel meer bezig met mijn bedrijf en benieuwd wat binnenkort de resultaten zijn.Aanrader!!lees verder
Gosse Kloosterman
Gosse Kloosterman
09:49 02 Feb 21
Ik heb de Online training 'Hoger in Google met je teksten' gevolgd. Zonder al te veel SEO-kennis is de training goed te... volgen en direct toepasbaar. Na de training blijft Linda bereikbaar voor vragen, dus dat is prettig als je het geleerde in de praktijk toe gaat passen. Aanrader!lees verder
Michelle Bouthoorn
Michelle Bouthoorn
14:34 19 Jan 21
Yesterday Linda followed her training higher in google crash course. Lots of fine and clear tips to make it easier to... find and higher in google. Of course, immediately adjusted and supplemented. What I really like is that she is easily accessible by email and is always open to answer your questions. I definitely recommend Linda and her course!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Copyright © 2021 Lpom
usercartcrossmenuchevron-downquestion-circle